Nieuwsbrief 8: Klantinterview H3L: Westende Fruitteelt | Reisopack machines | Actie werklaarzen | Automatenverkoop ook in Nederland ‘in’

Deutsch: Öffnen Sie für Übersetzung diesen Newsletter in Ihrem Browser (klicken Sie hier), wählen Sie ‘Translate’ in der oberen rechten Ecke und wählen Sie Ihre Sprache aus.

English: For translation, open this newsletter in your browser (click), select the ‘Translate’ button in the upper right corner and choose your language.

 

De bodem is nog altijd erg nat en dat bemoeilijkt de werkzaamheden in veel boomgaarden enorm. In percelen die afgelopen najaar niet zo beschadigd zijn geraakt, komt men er met lichtere machines nog doorheen en kunnen de snoeiwerkzaamheden doorgaan. Op andere plaatsen lopen de snoeistellingen vast en is er geen doorkomen aan. Voor sommige telers is de snoei dan ook een race tegen de klok geworden. Ook het planten wordt nog altijd bemoeilijkt door de natte gronden. Volgens het KNMI kunnen we komende week opnieuw regen verwachten. De week daarop lijkt de neerslagkans langzaam af te nemen. Veel sterkte aan alle telers die in de boomgaard aan het werk zijn!

Een nieuwtje is dat vandaag ook de allereerste Duitse nieuwsbrief van ‘Fruit!’ wordt verstuurd! Deze bevat artikelen en advertenties speciaal voor Duitse telers. Deels is er overlap met deze nieuwsbrief en deels bevat het geheel eigen content. U kunt hem ook ontvangen als u wilt! Beantwoord daarvoor dit bericht, of stuur een email naar info@nlfruit.org.

De nieuwsbrief bevat deze week weer allerlei soorten artikelen, onder andere een klantinterview voor H3L Spray Systems bij Westende Fruitteelt en een artikel over twee Reisopack omsnoeringsmachines. Ook twee vervolgartikelen op eerdere topics, namelijk verkoopautomaten en woonruimte voor arbeidsmigranten. Daarnaast weer een aanbod aan praktische fruitteeltbenodigdheden.

Veel inspiratie gewenst!

Esther

+31 (0)6-24645943

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *