Nieuwsbrief 17: Klantinterview Stapelbed.com: Berry Brothers | Plukkarren JP Bombach tot nu toe goed verkocht | Werkkleding.com biedt bedrijfskleding met logo

Deutsch: Öffnen Sie für Übersetzung diesen Newsletter in Ihrem Browser (klicken Sie hier), wählen Sie ‘Translate’ in der oberen rechten Ecke und wählen Sie Ihre Sprache aus.

English: For translation, open this newsletter in your browser (click), select the ‘Translate’ button in the upper right corner and choose your language.

 

De afgelopen week bracht een koude verrassing mee: verschillende nachten vorst die op sommige plekken helaas een fikse schade aanrichtten. Zo publiceerde GFActueel gisteren een artikel over aanzienlijke schade aan blauwe bessen in Limburg. Telers houden hier rekening met een verlies tot wel 80%. Op andere plekken viel het juist mee, zo stond een Betuwse bessenteler afgelopen week verschillende nachten paraat maar bleef de temperatuur uiteindelijk net boven het vriespunt en lijkt er geen schade te zijn ontstaan. 

In de laatste nieuwsbrieven zag u de advertorial van J.P. Bombach voorbij komen, met daarin een kortingsaanbod van 10% op hun welbekende pluktreinen deze maand. Eigenaar Jan-Pieter Bombach vertelde me dat er tot nu toe volop animo voor is. “We zijn tevreden over de actie, we zijn pluktreinen aan het verkopen en daar worden zowel wij als de telers vrolijk van.” De nieuwsbrief Fruit! wordt door hem gewaardeerd, wat ik erg leuk vond om te horen. Wanneer u als bedrijf investeert in een artikel of een banner, dan is dat dus zeker geen weggegooid geld!

Verder is het tijd voor een nieuwe klantreportage. U leest deze week een interview met Albert van Zuilen van Berry Brothers. Mogelijk heeft u afgelopen week ook het artikel over hun 40-jarig bestaan op agf.nl gelezen. Het bedrijf is in die periode enorm gegroeid, wat ook betekent dat er meer mensen en dus meer bedden nodig zijn. Voor die bedden gingen ze naar Stapelbed.com. De rest leest u verderop.

Mocht u trouwens ideeën hebben voor onderwerpen in de nieuwsbrief,
dan zijn die natuurlijk welkom. U kunt ze mailen naar
info@nlfruit.org.

 

Ik wens u veel inspiratie toe!

Esther

+31 (0)6-24645943

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *