Fruit Recruit

Bemiddeling via ‘Fruit Recruit’

Vanuit de wens om telers en kwekers te ondersteunen in het vinden van personeel, is ‘Fruit Recruit’ ontstaan.
Fruit Recruit bemiddelt in seizoensmedewerkers en vaste (technische) medewerkers voor fruittelers, boomkwekers en andere agrarische en niet-agrarische sectoren. Dit gebeurt zowel via uitzendbureaus als rechtstreeks en is bedoeld voor bedrijven in Nederland, België en Duitsland.

Aanbod & werkwijze

Uitzendbureau
Dankzij de samenwerking met een uitstekende uitzendorganisatie voorziet Fruit Recruit snel in uw vraag naar seizoensmedewerkers. Het voordeel is dat u zeker bent van voldoende mensen, aangezien dit bureau over een grote poule beschikt. Ook houden zij goed zicht op het werkverleden van de mensen en plaatsen alleen die medewerkers waar ze positieve ervaringen mee hebben. Het uurtarief is inclusief huisvesting, vervoer en andere bijkomende kosten. Indien u zelf deugdelijke huisvesting heeft, ontvangt u een korting per gewerkt uur.

Daarnaast kan Fruit Recruit via een gespecialiseerd bureau ook bemiddelen in (technische) Poolse medewerkers. Het gaat hierbij om langdurige samenwerkingen.

Rechtstreekse bemiddeling
De rechtstreekse bemiddeling is geheel maatwerk. Het gaat hier om seizoensmedewerkers die al in Nederland zijn of die nog in hun thuisland zijn maar al snel kunnen beginnen. Fruit Recruit voert een korte intake met de mensen uit, waarna u een rechtstreekse samenwerking met hen aangaat. De kosten worden hierdoor beperkt. 

U kunt reageren op het actuele aanbod of uw aanvraag sturen naar info@nlfruit.org. Wij bellen u dan op voor een korte kennismaking en inventarisatie van uw vraag. Ook informeren we of u mensen wilt aannemen via een uitzendbureau, rechtstreeks, of dat u open staat voor beide.

Wanneer Fruit Recruit voor u bemiddelt via een uitzendbureau, zijn hier voor u geen extra kosten aan verbonden. Bij rechtstreekse bemiddeling waarbij u zelf een contract aangaat met de medewerker(s), geldt een commissie voor de bemiddeling.  

Actuele bemiddeling

Hieronder vindt u een overzicht van de bemiddelingen die Fruit Recruit op dit voor u kan uitvoeren. Staat uw vraag hier niet tussen? Mail deze dan naar info@nlfruit.org.

Seizoensmedewerkers

Beschikbaar:

Kleine of grote groepen seizoensmedewerkers via een uitzendbureau (alles inbegrepen, grote mate van zekerheid, betrouwbare medewerkers). Deze medewerkers komen vooral uit Polen en Roemenië. Alle locaties.

Beschikbaar:

Groepje Roemeense medewerkers in Nederland, beschikbaar op korte termijn. Rechtstreekse bemiddeling.
Alle locaties.

Beschikbaar:

Zo’n 30-35 Roemeense medewerkers die op korte termijn naar Nederland kunnen komen. De meesten hebben ervaring in de fruitteelt / agrarische sector en met fysiek zwaar werk. Rechtstreekse bemiddeling. Alle locaties.

Technisch personeel

Vanuit de samenwerking met een gespecialiseerd Nederlands bureau bemiddelt Fruit Recruit in Poolse technisch geschoolde medewerkers. Het betreft vakmensen met een goed portfolio die vast in Nederland verblijven en gemotiveerd zijn om een langdurige samenwerking aan te gaan. Ze spreken Engels en soms ook al Nederlands. Ook als u bijvoorbeeld een Poolse manager zoekt, kunt u contact opnemen. Het bureau blijft de juridische werkgever en beschikt over unieke expertise aangaande wetten en regels omtrent het uitzenden van Pools personeel en leveren altijd maatwerk. Aan de bemiddeling via Fruit Recruit zijn geen extra kosten verbonden.

Beschikbaar: op aanvraag


Huisvesting

Via twee grote partijen bemiddelt Fruit Recruit in seizoenshuisvesting met een landelijke dekking. Ook huisvesting in België of Duitsland is mogelijk. 

Beschikbaar:

Er is een groot aantal slaapplaatsen beschikbaar in o.a. Waalwijk, Ede, Grave, Heerenveen, Turnhout (België) en Weeze (Duitsland). Ook zijn er diverse kleinere huisvestinglocaties door heel Nederland vrij.

Meer info via: info@nlfruit.org.