Nieuwsbrief 6: Beursspecial Bodensee | Eigen verkoop | Capp Plast | Werkkleding

Deutsches Intro:
Ein herzliches Willkommen an alle die sich den Fruit! Newsletter abonniert haben während den Messen Fruchtwelt und HortiContact! Dieser Newsletter ist auf Niederländisch; Öffnen Sie für Übersetzung diese Newsletter in Ihrem Browser (klicken Sie hier), wählen Sie ‘Translate’ in der oberen rechten Ecke und wählen Sie Ihre Sprache aus.

English intro:
A warm welcome to all those who subscribed to the Fruit! newsletter
during the exhibitions Fruchtwelt and HortiContact! This newsletter is in Dutch; for translation,
open these newsletters in your browser (click), select the ‘Translate’ button in the upper right corner and choose your language.

 

Hartelijk welkom allereerst aan iedereen die zich tijdens de beurzen Fruchtwelt en Horticontact heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief van Fruit!

Uit voorgaande blijkt het al: de beurzen volgen elkaar momenteel snel op. Zo was vorige week vier dagen lang de Biofach in Nürnberg gaande en bevond ik mij op de driedaagse Fruchtwelt bij de Bodensee. Het verslag leest u vandaag! Verder vonden tot en met gisteren de Horticontact in Gorinchem en de Norddeutsche Obstbautage in Jork bij Hamburg plaats. Fruit! was eveneens op Horticontact aanwezig.

Goed om te noemen is dat de nieuwsbrieven momenteel dan ook in het teken van al deze beurzen staan, met name de Duitse beurzen van vorige week. Binnenkort kunt u weer de normale nieuwsbrieven met gebruikelijke artikelen tegemoetzien. Verder ben ik momenteel bezig met een brede opzet van de nieuwsbrief, er zit daarom helaas nog geen regelmaat in het versturen. Mijn excuses daarvoor. Ook dat komt spoedig!

Ik wens u veel leesplezier en inspiratie toe!

Esther

+31 (0)6-24645943

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *