Nieuwsbrief 4: Warm weer vraagt oplettendheid teler | WAB: struikelblok of opstap? | Netwerk huisverkopers groeit gestaag

Het is warm voor de tijd van het jaar. Aan de ene kant levert dit prettig snoeiweer op, aan de andere kant bemoeilijkt het sommige werkzaamheden in de boomgaard. Bovendien wordt her en der waargenomen dat de knoppen beginnen te zwellen. Oplettendheid is momenteel van belang, zeker voor perentelers. René Bal van Delphy gaat hier deze week kort op in.

Maar liefst drie nieuwe partners van Fruit! hebben zich afgelopen week aangemeld!
Eén van hen is Cervo Group, een internationaal opererende uitzendorganisatie die tot nu toe nog niet actief was in de fruitteeltsector. Fruit! is een samenwerking met hen aangegaan om waar nodig fruittelers aan werkers te kunnen helpen. Binnenkort leest u meer over hen. Deze week gaat mede-directeur Martijn Koelewijn alvast in op de wet WAB en de zekerheden die deze nieuwe wet volgens hem juist biedt.

Verder heeft u wellicht al gehoord over het Duitse huiswinkelnetwerk ‘Exklusive Hofsorten’. Zij groeien gestaag en ik had afgelopen week een gesprek met één van de oprichters. Een artikel hierover vindt u verderop.

Esther

+31 (0)6-24645943

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *