Nieuwsbrief 3: Fruit! verslag Fruitteelt Vakbeurs Houten

Allereerst welkom aan alle nieuwe lezers die zich hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief! Een flink aantal mensen heeft zich aangemeld; positief om te merken dat er zoveel interesse is!

Afgelopen week was het zover: de 8e editie van de Fruitteelt Vakbeurs in de Expo in Houten heeft plaatsgevonden. Een geslaagde beurs, zo menen veel bezoekers en standhouders. Zowel op de eerste als op de tweede dag waren er zo’n 1200 bezoekers, een heel aantal telers is beide dagen geweest. Met al die bedrijven, waarvan 30 nieuwkomers, was er natuurlijk ook veel te zien en te bespreken. Een leuke verrassing dit jaar was de smoothie-fiets: dorstige beursgangers konden hun eigen smoothie bij elkaar ‘fietsen’ in stand 14,
de verzamelstand van verschillende bedrijven waar altijd wel iets origineels te beleven valt.

Voor Fruit! was deze beurs de publiekelijke aftrap; heel erg leuk om als standhouder op de beurs te hebben gestaan en u daar te hebben ontmoet!
Dankuwel aan alle fruittelers, bedrijven en andere bezoekers voor uw komst;
leuk dat u kwam kennismaken, een praatje bent komen maken en een sapje kwam drinken! Deze heerlijke sapjes waren speciaal voor de aftrap van Fruit! ter beschikking gesteld door Schulp Vruchtensappen. Meer daarover leest u verderop in de nieuwsbrief.

Diverse bedrijven hadden bovendien interesse om een banner of bedankje naar aanleiding van de beurs in deze nieuwsbrief te plaatsen. U vindt hen verderop! Komende weken komen er mogelijk ook nog standhouders aan het woord.

Tijdens de beurs werd de aangekondigde Fruit!-krant uitgedeeld. Mocht u deze hebben gemist: u vindt hem ook in deze nieuwsbrief. Ik dank bij deze alle bedrijven die mee hebben gedaan en een bijdrage hebben geleverd!

Esther

+31 (0)6-24645943

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *